IT & C

#xbox live #xbox #jocuri free

Xbox Live va oferi jocuri free to play

Microsoft va incepe sa ofere jocuri free to play in Xbox Live pentru membrii Gold ai site-ului, urmand exemplul jocurilor gratuite pentru PlayStation 3.

Modelul jocurilor gratuite ce ofera achizitii in joc pentru a castiga bani se extinde tot mai mult, iar Xbox Live va adopta modelul free to play incepand cu jocurile Happy Wars si Ascend: New Gods.

Pentru inceput doar detinatorii de conturi Xbox Live Gold vor avea acces la jocurile gratuite, iar pentru achizitiile din joc vor putea fi folosite punctele din contul Microsoft Points, potrivit Geek.com.

Xbox Live s-a alaturat curentului free to play dupa incasarile tot mai mari ale jocurilor similare vandute in App Store, care conving utilizatorii sa cheltuiasca mai multi bani achizitionand bonusuri decat ar fi dat pe un singur tarif initial, iar jocul Free Realms a adoptat acelasi model pentru PlayStation 3.


Sursa foto: Xbox.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele