IT & C

#windows 7 #windows 8 #pornire windows

Windows 8 porneste cu 33% mai repede ca Windows 7

Microsoft a laudat viteza Windows 8 inca de la prima prezentare a noului sistem de operare, iar testele versiunii finale arata ca Windows 8 porneste cu 33% mai repede ca Windows 7.

Primele teste cu privire la durata de pornire a noului Windows 8 arata ca sistemul de operare ajunge de la aparitia logo-ului la desktop in doar 18 secunde, spre deosebire de 27 secunde folosind acelasi computer cu Windows 7.

Chiar daca viteza de pornire a Windows 8 este mai rapida pe PC, cel mai important element legat de viteza Windows 8 este pornirea pe tablete, despre care nu exista deocamdata date, potrivit TheNextWeb.com.

In ciuda timpului de pornire imbunatatit, Windows 8 a fost criticat deoarece Microsoft a eliminat modalitatile de a porni PC-ul direct in modul desktop. Windows 8 porneste numai cu interfata Metro, de unde este necesar un click suplimentar pe Live Tile Desktop pentru experienta clasica de Windows pe PC.



Sursa foto: Windows-8-support.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele