IT & C

#windows vista home premium #demo day #windows 7 #microsoft romania

Windows 7, tur de forta la romani

Microsoft Romania a organizat , o demonstratie live a viitorului sistem de operare . Oficial Versiunea finala va fi lansata pe 22 octombrie 2009.

O premiera in istoria lansarilor sistemelor de operare Windows o constituie faptul ca produsul in limba romana, Romanian, va fi disponibil la doar cateva zile dupa lansarea mondiala si anume pe 31 octombrie 2009.

Adaptat tendintelor

Nou sistem de operare este adaptat tendintelor momentului si este compatibil cu utilizatorii si cu stilul de viata al acestora. euro pentru versiunea Home Premium (discount de approx 110 euro fata de pretul curent al Windows Vista Home Premium ), iar in afara promotiei va fi de 199.99 euro, o reducere de 13% fata de versiunea curenta de pachet Windows Vista Home Premium.

"Preturile de comercializare pentru pachetele Windows 7 vor fi sensibil mai mici decat cele ale Windows Vista iar in Europa va exista o promotie de pret foarte atractiva pentru aceste pachete pana la 31 Decembrie 2009"
, a mai spus Tudor Galos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele