IT & C

Vivendi Universal lanseaza noile jocuri pentru telefoane

Vivendi Universal a anuntat noile titluri ale jocurilor ce vor fi lansate din al doilea si al treilea trimestru pentru mobile. Jocurile includ:

Swat Force: Avand ca model jocul de strategie si actiune ce exista pentru computer, versiunea pentru mobile permite jucatorilor sa ia rolul conducatorului echipei de elita, sa isi aleaga echipamentul si strategia, armele si explozibilele, si isi poate alege singur momentul potrivit pentru a dezamorsa capcanele de pe traseu.

Empire Earth: Conceputa dupa modelul jocului de strategie pentru PC, versiunea pentru mobil forteaza jucatorii sa cucereasca tot in timpul a opt campanii. Dotat cu u sistem foarte bunde lupta, resurse excelente pentru a captura si controla teritoriul inamic, iti poti astfel construi imperiul si poti avansa in era pentru a avea acces la unitati noi care vor aduce cu ele, noi modalitati de strategie.

After Dark : Bazat pe icoana usor de recunoscut a scrensaverului, acest puzzle obisnuit este usor de jucat dar dificil de stapanit. Jocul este controlat doar cu ajutorul unui singur deget si are numeroase niveluri de joc prin care trebuie sa treci in timp ce mentii energia la maximum. Fiecare nivel este competitiv, plin ce incercari, obstacole, dusmani si obiecte ce vor incerca sa te incetineasca, ca de exemplu hamburgerii.

Red Baron: Avand la baza conceptul jocul de simulare a zborului Sierra, jucatorii se vor intrece cu cei mai buni piloti din primul razboi mondial , inclusiv Manfred von Richtohoven, zis Red Baron. Misiunile nivelelor pornesc de la protejarea bazelor si pana la bombardarea cladirilor inamice. Jocul este prezent atat in versiunile 2D cat si 3D.

Navy Challenge: Cu un decor setat pentru al doilea razboi mondial, acest joc face parte din categoria jocurilor de razboi. Jucatorii intra in rolul unui amiral american, englez, japonez sau chinez si isi conduc flota in batalie. Jocul va ofera o gama larga de arme si un mod de aparare activa, unde jucatorii pot alege intre diferitele moduri de a-si conduce atacul pentru a detecta si distruge navele inamice. Spre deosebire de original, jucatorii isi pot muta acum nava in mijlocul ecranului pentru a evita focul deschis asupra lor. Initial jocul va fi doar pentru un singur jucator dar pana la sfarsitul anului va deveni multiplayer .

Black Hawk Down : Team Sabre: Bazat pe jocul celor de NovaLogic, jucatorii vor conduce o unitate speciala de elita, Delta Force, prin 10 misiuni pe terenuri periculoase cum ar fi jungla Sud Americana si desertul din Golful Persic . Jocul este facut pentru strategie si actiune 2D iar nivelurile alterneaza de la elicoptere pana la lupta corp la corp intr-un total de 20 de secvente de actiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele