IT & C

#informatii #hard disk extern #hdd #verbatim #executive portable hard drive #turbo speed software

Verbatim prezinta un nou HDD extern

Verbatim lanseaza Executive Portable Hard Drive , un hard disk extern de 2,5 inch cu o capacitate de stocare de 500 GB.

Cele trei aplicatii software preinstalate asigura rate de transfer sporite, sincronizarea datelor si a directoarelor, si functionalitati de backup.

turbo speed software

Echipat cu software care aduce viteze turbo pentru portul USB, noul model Executive de la Verbatim atinge viteze de scriere/citire cu 25% mai mari decat hard disk-urile conventionale cu conectare pe USB. Acest lucru este posibil datorita compresiei optimizate in timpul transferului de date.

Software-ul Verbatim Sync prezent pe noul model Executive ajuta in organizarea tuturor fisierelor: sincronizeaza contactele si calendarul din Microsoft Outlook sau Windows Mail, dar si fisierele, fotografiile si filmele de pe un PC sau un laptop.

Informatii securizate

Drept urmare, informatia poate fi accesata oriunde. Metoda de criptare AES pe 128 de biti cripteaza si protejeaza datele printr-o parola pentru a împiedica accesul neautorizat.

Verbatim Executive este de asemenea echipat cu Nero BackItUp 4 Essentials pentru a asigura backup-uri de incredere. Dispozitivul nu are nevoie de alimentare suplimentara?, energia necesara fiind asigurata de portul USB 2.0. Pachetul contine si o husa de transport care protejeaza finisajul de cauciuc negru in timpul transportului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele