IT & C

#verbatim #hdd extern #culori #500gb

Verbatim prezinta HDD-urile proprii in culori

Verbatim a adaugat cinci noi culori pentru gama sa de hard disk -uri portabile. Toate modelele au o capacitate de stocare de 500 GB.

Modelele pot fi achitzionate si in variantele "Sun kissed Yellow", "Eucalyptus Green", " Hot Pink ", "Caribbean Blue" si "Volcanic Orange".

Caracteristici

Cantarind numai 161 de grame, hard disk-urile subtiri, de 2,5 inch, sunt foarte portabile, se incadreaza perfect in palma utilizatorilor si incap foarte bine in orice poseta a doamnelor sau in buzunarele domnilor.

"Culoarea reprezinta un trend foarte important pentru hardware in acest moment, iar daca utilizatorii doresc sa isi asorteze hard disk-ul extern la culoarea laptop-ului sau a PC-ului, sau doar doresc un hard disk extern care sa arate foarte bine, noua gama de culori Verbatim le va aduce o atingere de stil in orice spatiu in care se afla", a declarat Kai Miroschnik, Business Development Manger HDD Verbatim EUMEA.

Specificatii tehnice

Cu 5,400 de rotatii pe minut, hard disk-urile externe transfera datele cu o viteza de pana la 480Mbit/s prin acelasi port USB care asigura si alimentarea, nefiind necesar niciun dispozitiv extern de alimentare.

Hard disk-urile sunt insotite de "Nero BackItUp 4 Essentials", un software care permite realizarea de backup-uri regulate pentru datele de pe laptop sau PC, acestea fiind stocate de hard disk-ul Verbatim, reducand posibilitatea pierderii lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele