IT & C

#verbatim #casti gaming #v1 #v2 #vibratii #joc

Verbatim prezinta doua noi modele de casti pentru gaming

Verbatim isi extinde GAMA de accesorii pentru gaming cu doua noi modele de casti ce ofera o calitate audio excelenta, claritate, si confort sporit pentru performante ridicate in gaming si o experienta audio ultra-realista.

Cele doua modele se numesc Rapier Gaming Mice V1 si V2 si impreuna cu Rapier Gaming Pad intregesc accesoriile Verbatim destinate acestui segment.

Rapier USB Gaming Headset cu vibratii

Datorita vibratiilor bass in trei trepte prezente pe Rapier Gaming Headset, ajutate de amplificatorul integrat pentru bass, utilizatorii pot simti fizic socurile si exploziile din jocuri pentru a atinge o experienta mult mai realista.

Frecventele cuprinse intre 20 Hz si 200 Hz pentru vibratii si intre 20 Hz si 20 kHz pentru boxe asigura un sunet ambiental cu adevarat realist pentru jucator.

Microfonul compatibil VoIP poate fi dezactivat cu un singur click, asemanator boxelor, pentru a nu permite oponentilor sa auda mai mult decat este nevoie. Castile ajustabile individual, cu zone de contact din piele ecologica, asigura un confort sporit chiar si in timpul celor mai lungi sesiuni de gaming.

5.1 Channel Gaming USB Headset

Aceste casti cu microfon ajustabil in toate directiile si corp flexibil sunt perfecte pentru orice gamer. Asemanator modelului Rapier Gaming Headset, castile fabricate din piele ecologica sunt compatibile plug n'play prin portul USB, iar microfonul poate fi oprit, LED-urile integrate prezentand starea dispozitivului in acel moment.

Subwoofer-ul functioneaza in gama de frecvente 50 Hz - 5 kHz, puterea maxima fiind de 500 mW. Aceste caracteristici asigura un sunet ambiental foarte realist care ajuta gamerii sa estimeze corect fiecare situatie intalnita in timpul sesiunii de joc.

"Aceste doua noi modele de casti accesibile si cu o calitate superioara sunt companionii perfecti pentru seriile de succes Verbatim Rapier Gaming Mice si Gaming Pad, permitand gamerilor sa se integreze perfect in lumea virtuala," a declarat Mats Nordin, Business Development Manager for Accessories , Verbatim Europe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele