IT & C

#lht #verbatim #blu ray

Verbatim Blu-ray LTH, disk-uri de 25 GB

Noul Blu- ray 2x BD-R LTH Printabil ofera o capacitate de stocare de 25 GB la o rata de ardere de 2x si are o suprafata printabila ce ajunge la inelul interior.

Noile Blu-ray-uri sunt potrivite pentru inregistrarea filmelor in HD, pentru crearea de copii de siguranta masive si pentru pastrarea pe termen lung a fotografiilor si videoclipurilor.

Tehnologia Blu-ray

Noul disc Blu-ray BD-R 25GB 2x Printabil LTH (LTH = inregistrare "low to high in-groove") Verbatim are o capacitate de 25 GB (de pana la 5 ori capacitatea unui DVD) si este solutia ideala pentru stocarea pe termen lung a tuturor datelor personale, fisierelor de la birou precum si pentru fotografii si videoclipuri.

Ofera destul spatiu pentru 135 de minute (MPEG2) de divertisment la calitate HD cu un timp de ardere de 45 de minute si este compatibila in totalitate cu printarea inkjet (22 - 118mm) datorita suprafetei printabile pana la inelul interior. Noile discuri Verbatim Blu-ray BD-R LTH 25GB 2x Printable sunt disponibile in pachete de cate 10 bucati.

Tehnologia Verbatim AZO si protectia HardCoat

BD-R LTH se foloseste de tehnologia AZO proprietara Verbatim, care asigura calitate perfecta de inregistrare si fiabilitate . Are o durata de pastrare foarte lunga si este superb protejata prin tehnologia Hard Coat de la Verbatim, un strat special de protectie impotriva zgarieturilor, amprentelor si a prafului ajutand astfel la evitarea erorilor la scriere sau redare.

"Vrem sa contribuim cu expertiza tehnologica la fiecare sector, iar cu acest nou Blu-ray facem un pas uriaa cstre viitor", a declarat Torsten Leye, Marketing Manager Optical la Verbatim EUMEA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele