IT & C

#jocuri #aplicatii android # jocuri steam # valve

Valve se extinde: Steam nu mai vinde doar jocuri din septembrie

Plaforma de distributie de jocuri Steam isi va extinde oferta incepand cu luna septembrie. Valve a decis sa ofere si alte aplicatii in afara de jocuri prin Steam.

Incepand cu data de 5 septembrie, in magazinul Steam vor fi disponibile noi categorii de aplicatii, dar Valve nu a dat mai multe detalii despre oferta Steam.

Speculatiile despre extinderea ofertei Valve Steam au inceput in urma cu o luna, cand aplicatia Steam pentru Android a introdus cateva categorii noi de aplicatii, de la productivitate la editare foto, design si animatie, potrivit Geek.com.

Odata cu extinderea din septembrie, Steam ar putea introduce chiar mai multe categorii de aplicatii si acestea vor fi fi supuse acelorasi reguli ca si jocurile din magazin. Noile aplicatii vor primi update-uri gratuite, vor putea fi folosite pe orice computer sau gadget pe care este instalat Steam, iar salvarea se face direct in Steam Cloud.

Foto: Maclife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele