IT & C

#tv search #series linking #upc #platforma digitala

Utilizatorii platformelor digitale au la dispozitie noi functii

UPC Romania anunta extinderea facilitatilor pentru utilizatorii platformei digitale prin doua noi functiuni: TV Search si Series Linking , aceasta din urma disponibila numai pentru abonatii serviciului DVR.

Cu ajutorul acestora, utilizatorii vor avea posibilitatea sa caute emisiunea favorita prin intreaga lista de programe TV disponibile si, respectiv, sa inregistreze automat toate episoadele unui serial TV .

TV Search

Utilizand functia TV Search clientii UPC pot gasi emisiunile preferate pornind de la un cuvant cheie (de exemplu: numele unui actor, filme ale caror titluri contin anumite cuvinte, emisiuni cu o anumita tema).

Aceasta aplicatie permite cautarea in interiorul intregii liste de programe TV si selectarea programelor dorite. Mai mult, pentru fiecare rezultat gasit se poate pune un memo care sa aminteasca de inceperea emisiunii respective si se poate chiar programa ca emisiunea aleasa sa fie inregistrata.

Series Linking

Functia Series Linking ("Serialele Mele") ofera posibilitatea de a programa inregistrarea automata a tuturor episoadelor unui serial TV. In felul acesta utilizatorul are  garantia ca nu vei pierde niciun episod din serialul favorit.

Cele doua noi functiuni se adauga multiplelor aplicatii oferite de UPC abonatilor platformei digitale, precum: functia de codare a anumitor programe si control parental, ghid electronic de programe sau  functia de inregistrare simultana - care permite utilizatorilor serviciului DVR sa inregistreze doua emisiuni în acelasi timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele