IT & C

#super usb 24-port hub #usb #hub

USB la superlativ sau hub-ul USB cu 24 de porturi

Hub -urile USB sunt gadgeturi simple, dar care fac viata utilizatorilor mai usoara, mai ales a acelora care folosesc simultan mai multe dispozitive care trebuie conectatate la un computer.

De obicei un hub USB are in medie intre cinci si zece sloturi, totusi, se poate si mai mult.

USB la superlativ

Cel mai nou hub USB disponibil in magazinele online internationale este Super USB 24-Port Hub , un dispozitiv care suporta pana la 24 de accesorii USB atasate.

Din pacate, chiar daca modelul are integrata o conexiune 2.0 cu PC-ul, porturile suplimentare vin echipate cu conectivitatea USB 1.1, adica o viteza de citire/scriere destul de mica mai ales pentru cantitati mari de informatie.

Alte detalii

Puterea de alimentare este data atat de computer, cat si de un adaptor suplimentar pe care utilizatorul trebui sa il ataseze unei surse de curent pentru ca hub-ul USB are si rol de incarcator.

Dispozitivul este poate fi cumparat in magazinele de specialitate internationale la pretul de 70 USD. La acest pret doritorii trebuie sa adauge si taxele de transport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele