IT & C

#iPhone 5S #generatie apple #scanare de amprenta

Urmatoare generatie de gadgeturi Apple ar putea include si o scanare de amprenta

Gata cu parolele din cifre ale iPhone-urilor! Urmatoarea generatie iti va recunoaste amprenta degetului facand mai sigur dispozitivul. Noul patent obtinut de compania americana ar putea fi inclus pe mult asteptatul iPhone 5S.

Noile gadgeturi Apple vor fi mai sigure datorita tehnologiei de scanare a amprentei digitale, spune mashable.com. Site-ul afirma ca noul patent si-ar putea face aparitia odata cu lansarea noului iPhone 5S ce ar trebui sa aiba loc luna viitoare.

Dar oare cum va functiona sistemul? Potrivit sursei citate, atunci cand vei misca degetul pe ecran pentru a dezactiva telefonul, cum se procedeaza si acum in cazul parolelor, gadegetul iti va scana amprenta digitala. Daca va detecta ca cel care incearca sa il deblocheze nu este proprietarul, telefonul va continua sa fie blocat.



Aceasta nu este pentru prima data cand Apple cocheteaza cu noua tehnologie. Anul trecut, compania a achizitionat o firma numita AuthenTec, specializata in dispozitive de scanare pentru amprenta, lucru care a alimentat si mai mult zvonurile privind implementarea sistemului pe viitoarele dispozitive.

Sursa foto: advancetechnologytools.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele