IT & C

#facebook # Like-uri #critica UNICEF #activisti online #vaccin antipoliomielitic

UNICEF critica activismul online: Like-urile Facebook nu salveaza vieti

UNICEF a lansat o campanie controversata, prin care critica "activistii" online. Mesajul reclamelor este faptul ca Like-urile Facebook nu salveaza vieti si sunt practic inutile pentru eforturile umanitare.


Organizatia umanitara critica prin reclame doua idei: importanta Like-urilor pe Facebook pentru multe organizatii si aparenta ca ai ajutat cu ceva atunci cand dai un Like pe Facebook pentru o cauza buna.

"Vaccinurile nu pot fi cumparate cu Like-uri", se arata in cea mai vizionata reclama UNICEF. Alte reclame ale organizatiei umanitare prezinta tentative de a plati in restaurante sau in magazine cu Like-uri Facebook.

Prioritatea Facebook pare a fi strangerea de fonduri pentru vaccinul antipoliomielitic. Acesta nu este disponibil pentru multi copii din tari sarace. Donatiile in bani ii pot ajuta, dar Like-urile pe Facebook nu au niciun efect pentru ei.

Sursa foto: reasondigital.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele