IT & C

#uncharted 2: among thieves #playstation 3 #sony

Uncharted 2: Among Thieves este disponibil pentru PS3

Sony Computer Entertainment Europe anunta lansarea unui nou joc, Uncharted 2: Among Thieves , pentru consolele PlayStation 3 (PS3).

Disponibil in magazine, jocul reprezinta al doilea titlu al francizei PS3, cu o poveste cinematografica, de actiune si aventura.

Joc premiat

a primit distinctia "Cel mai bun joc" in cadrul E3 si premiul "Cel mai bun joc pentru consola" la Gamescom. In plus, media calificativelor primite conform site-ului Metacritic este de 97%.

Urmand succesul primei parti care s-a lansat in 2007 si se numeste Uncharted: 's Fortune, realizatorii acesteia, Naughty Dog, il plaseaza pe , eroul principal, pe urmele unui alt artifact nepretuit, legendara piatra Chintamani din povestile orientale.

Se presupune ca aceasta ar fi o piatra divina ce ar garanta proprietarului implinirea oricarei dorinte , artifactul a atras nenumarati aventurieri de-a lungul secolelor, inclusiv pe exploratorul venetian Marco Polo.

Misiune

Cu noul joc a venit randul gamerilot sa porneasca vanatoarea intr-o aventura de-a lungul pamantului de 10 ori mai palpitanta decat urmarirea unui film de suspans .

Jucatorii vor putea aplica lovituri de pumn, impuscaturi sau pot face cascadorii . Uncharted 2: Among Thieves este disponibil la partenerii PlayStation din Romania. Pretul noului titlu nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele