IT & C

Un roman a inventat reclama prin telefonul mobil

Un roman, pasionat de comunicarea neconventionala a facut dintr-un hobby o afacere. Este vorba de transmiterea spoturilor publicitare pe telefoanele mobile. Astfel reclama poate fi vizionata in numai sapte secunde din momentul in care fisierul a fost primit. Romanul spera ca aceasta inventie sa fie apreciata, iar clientii sa fie cat mai multi.

Marian Costache spune ca i-a venit ideea dupa ce a constatat ca pliantele publicitare ajung rapid la cosul de gunoi. Asa ca a schimbat suportul din hartie cu telefonul mobil. Conditia e una singura - telefonul sa fie dotat cu bluetooth .

Marian Costache, inventator : "Se identifica terminalele care functionaza pe obtiunea bluetooth pe o raza de 250 de metri si trimite catre telefonul mobil un protocol de acceptare . In clipa in care se da accept serverul trimite catre terminalul GSM clipul publicitar ."

Important este ca posesorii de telefoane mobile sa fie instiintati de posibilitatea de a viziona o reclama. Marian Costache spune ca lucreaza deja la un proiect pilot si spera ca inventia sa sa intre rapid si eficient pe piata publicitara din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele