IT & C

Un nou numar special de la CONNEX

Incepand cu aceasta luna, toti clientii Connex au la dispozitie o modalitate suplimentara - fata de *222 - pentru a afla informatii referitoare exclusiv la telefoanele mobile comercializate in reteaua Connex, prin apelarea gratuita a numarului *TEL (*835).
Clientii Connex pot obtine rapid informatii despre telefoanele mobile din portofoliul nostru, prin apelarea unui numar special dedicat acestui tip de informatii. Noua linie telefonica *TEL reflecta preocuparea noastra permanenta de a oferi servicii cat mai bune, adaptate necesitatilor clientilor, a afirmat Kevin Heaney, Vice Presedinte de Vanzari si Operatiuni Clienti la Connex.

La *TEL, o echipa de operatori specializati este la dispozitia clientilor Connex cu informatii complete despre setarile telefoanelor, precum si despre caracteristicile tehnice ale acestora ( durata de viata , baterie , servicii oferite din meniu).

Potrivit declaratiilor oficialilor companiei Connex avea la data de 30 septembrie 2004 4.369.745 de clienti. Actionarii principali ai Connex sunt in acest moment Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele