IT & C

#casio #camere foto #camere foto casio #Casio Exilim EX-ZR300

Un nou concurent pe piata de camere foto compacte: Casio Exilim EX-ZR300

Casio si-a extins linia de camere foto compacte cu Exilim EX-ZR300, al carui atribut principal este viteza: porneste in mai putin de o secunda si poate face poze la interval de 0,26 secunde.

Chiar daca senzorul de 16,1 megapixeli nu deosebeste noul Casio Exilim EX-ZR300 de alte camere foto compacte, noul aparat foto Casio se lauda si cu un obiectiv cu zoom 12,5x, 24-300mm, f/3.0-5.9, care poate focaliza in 0,12 secunde.

Exilim EX-ZR300 poate captura continut video la 1080p 30 fps, iar la o rezolutie mai mica, de 640x480 numarul de cadre pe secunda creste pana la 120. Ca si alte camere foto digitale din noua generatie, EX-ZR300 poate transmite pozele wireless cu tehnologia Toshiba FlashAir.

Noul aparat foto Casio va fi disponibil in trei variante de culoare: alb, bej si purpuriu, pentru cei care prefera camere foto in nuante conservatoare, dar nu negru.

Deocamdata, Exilim EX-ZR300 va fi lansata in Japonia in data de 8 iunie, iar Casio nu a anuntat o data de lansare in Europa, potrivit Engadget.com. Noul aparat foto ar putea ramane exclusiv pentru Japonia, ca si alte camere foto produse de Casio in ultimii ani.

Sursa foto: Wht.by

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele