IT & C

#turnul eiffel #google street view #imagini Turnul Eiffel

Turnul Eiffel poate fi vizitat si pe Google Street View

Cea mai faimoasa constructie din Paris, Turnul Eiffel, poate fi vizitata acum de catre oricine are conexiune la internet. Acest lucru se intampla cu ajutorul aplicatiei Google Street View, iar vizitatorii pot vedea imaginile panoramice ale Parisului surprinse de pe ultimele doua platforme ale celebrului monument.

Turnul Eiffel este cel mai vizitat obiectiv turistic la nivel global, scrie thenextweb.com. In fiecare an, in jur de 7 milioane de oameni il iau cu asalt, bucurandu-se de o priveliste incantatoare. Recent, Google l-a pus si pe harta Street View cu ajutorul unei echipe care a urcat pana in varf cu echipamentul special dotat cu o camera panoramica care surprinde imagini la 360 de grade.


Pe langa imaginile panoramice, Google Cultural Institute si Eiffel Tower Operating Company s-au aliat si au realizat un site cu trei expozitii digitale cu 50 de imagini de arhiva despre celebrul monument, incluzand planurile de constructie si imagini din timpul ridicarii turnului.

Sursa foto: searchmarketingcommunications.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele