IT & C

#3d #full hd #benq

Tur de forta BenQ: primul proiector 3D si noi monitoare Full HD cu LED si multi-hub ajung in Romania

BenQ isi completeaza portofoliul de produse, facand disponibile pe plan local primele proiectoare 3D, dar si serii noi de monitoare Full HD multi-hub sau cu tehnologie LED.   

"Comportamentul utilizatorilor de produse digitale este in continua schimbare. BenQ aduce mai aproape de utilizatorii din Romania echipamente privite pana de curand ca simple concepte tehnologice", a declarat Dragos Salamac, team-leader BenQ pentru Romania.

Lume digitala

Divertismentul digital trece intr-o noua etapa pentru BenQ, accentuand ultimele tendinte tehnologice: primele proiectoare 3D din Romania destinate mediului educational sau utilizatorilor pasionati de mediul digital, noile modele de proiectoare short throw, ideale pentru incaperile cu dimensiuni reduse.

Totodata BenQ se poate lauda cu monitoarele cu LED din seria V Eco care ofera performanta sporita, protejand in acelasi timp mediul, monitoarele cu 11 conectori din seria E care permit mentinerea unei game intregi de dispozitive conectate in permanenta ori seria de monitoare TV care eficientizeaza spatiul prin utilizarea unui singur ecran atat pentru PC cat si pentru semnal TV.

Proiectoare 3D

BenQ este primul producator care aduce in Romania tehnologia 3D incorporata in proiectoare de inalta performanta, create special pentru a le livra utilizatorilor o experienta cinematografica inedita in propriul camin. Noile proiectoare 3D, MP776, MP776 ST si MP670, care pot fi utilizate si in segmentul educational, se remarca prin costuri de intretinere reduse, o durata de viata prelungita si prin utilizarea intuitiva.

Predarea materiilor scolare este mai eficienta cu tehnologiile de procesare a imaginilor, precum BrilliantColor , VIDI si disc in 6 culori. Rezolutia XGA a tuturor modelelor, respectiv 1024 x 768, reprezinta un raspuns pentru preferintele de vizualizare ale utilizatorilor, iar nivelurile foarte scazute de zgomot de imagine sunt destinate unei lecturari facile si sporirii atentiei din partea auditoriului.

Monitoare LCD

Noile monitoare LCD din Seria E completeaza portofoliul de produse performante si accesibile de la BenQ. Modelul inovator E2420HD este reprezentativ pentru segmentul Full HD, atat prin specificatiile tehnice si conectivitate, cat si prin design-ul elegant si avantajele care il diferentiaza de produsele din aceeasi categorie.

Avand disponibile doua porturi HDMI, patru porturi USB, D-Sub, DVI si trei conectori audio (total de 11 conectori) utilizatorii pot pastra conectata in permanenta o intreaga suita de dispozitive digitale. Comutarea rapida intre TV, consola de jocuri, Blu-ray, camera web, PC sau iPod se face fara a necesita schimbul cablurilor conectate direct la monitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele