IT & C

#joc #Max Payne 3 #trisori

Trisorii Max Payne 3, obligati sa joace doar intre ei

Rockstar Games a pus in aplicare o solutie inedita pentru a descuraja folosirea de cheat-uri si hack-uri in versiunea online Max Payne 3. Trisorii care exploateaza sistemul de joc pentru a obtine avantaje necuvenite sunt separati de jucatorii onesti si obligati sa joace doar intre ei.

Solutia cea mai des folosita pentru eliminarea cheat-urilor este eliminarea profilurilor jucatorilor necinstiti, dar Max Payne 3 ii separa pe trisori fara sa-i exluda complet dn joc.

Deoarece un joc in care fiecare este invincibil nu mai este la fel de distractiv, Rockstar Games spera sa-i convinga pe jucatorii prinsi sa renunte la cheat-uri, scrie Geek.com.

Cand s-au hotarat ca vor sa renunte la tacticile murdare si sa revina inapoi in mediul de joc onest, trisorii vor avea o singura sansa. Daca sunt prinsi din nou incercand sa pacaleasca sistemul de joc online Max Payne 3, sunt eliminati definitiv din joc.

Rockstar Games incurajeaza jucatorii onesti sa raporteze jucatorii de folosesc cheat-uri la adresa de mail maxypayne3.banhammer@rockstargames.com, iar scorurile trisorilor vor fi sterse din joc.


Sursa foto: Gamingshogun.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele