IT & C

#online mobile video operation system #geopepper #touching tehnologies

Touching Tehnologies, noi solutii de telecomunicatii si aplicatii mobile

Alcatel-Lucent anunta "Touching Technologies" care prezinta cele mai noi solutii de telecomunicatii, aplicatii mobile , modalitati de monitorizare a consumului utilitatilor si de transport al informatiilor.

Solutiile prezentate au fost grupte in patru module distincte care functioneaza pe baza unei filozofii comune si anume, impactul pozitiv al inovatiilor tehnologice asupra oamenilor.



OMVOS este o tehnologie de coordonare si monitorizare de teren realizata prin intermediului unui sistem video online mobil, iar transmisia de date si imagini se face in timp real prin intermediul 3G. Avantajul sistemului este ca poate sustine pana la 1000 de module mobile

Solutii integrate de Smart Metering

Ca si , Smart Metering-ul a fost abordat empiric pe piata din Romania si mai este si astazi sub forma lui "Nu lasa lumina aprinsa" sau "Inchide apa ca faci risipa". Ca si instrument de monitorizare a consumului, Smart Metering-ul este insa un pe piata din Romania si defineste un instrument inteligent ce ofera atat clientilor, cat si furnizorilor un control exact asupra folosirii utilitatilor.

Mai mult, contorizarea se face in timp real, astfel incat si furnizorul si consumatorul pot evalua consumul resurselor in fiecare moment al lunii. Inlocuirea sistemelor traditionale de masurare a consumului cu soluyii integrate de Smart Metering vine ca un pas firesc un relatia furnizor – consumator, cu de ambele parti.

Geopepper

Multi oameni si-au facut, macar din curiozitate, un cont pe o retea sociala, Facebook, LinkedIn, etc. Sunt multe exemple de platforme sociale de succes in lume, insa focusul Alcatel-Lucent este un serviciu bazat pe principiile de functionare ale unei platforme sociale: Geographic Messaging Services.

Geopepper poate fi setat, in asa fel incat sa nu devina intruziv. Cu alte cuvinte, se poate personaliza: cand si ce fel de mesaje sa se primesca de catre utilizator, in functie de preferinte. Se poate opta pentru un newsletter zilnic sau pentru informatii dintr-o anumita .

Pachete de transport rapid in conditii de

Alcatel Lucent 1850 Transport Service Switch si Packet Radio sunt doua solutii de convergenta si transport al informatiilor care vin pe suport diferit in aceeasi retea, un mix de informatii si aplicatii cum ar fi servicii de voce , de date si video, streaming, megabiti de viteza
mare ce formeaza un trafic diversificat si aglomerat.

Pentru a evita ambuteiajele solutia este o noua infrastructura de transport. La capatul acestei analogii se afla cele doua servicii Alcatel Lucent 1850 Transport Service Switch si Microwave Packet Radio, capabile sa transforme o retea obisnuita intr-o "autostrada" informationala .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele