IT & C

#toshiba #videoproiector #imagine #lumeni

Toshiba lanseaza un nou videoproiector

Toshiba anunta extinderea gamei de videoproiectoare portabile cu noul Toshiba xp1 XGA.

Noul model completeaza portofoliul videoproiectoarelor portabile furnizate de aceasta companie si va fi distribuit prin Scop Computers.

Ce stie noul Toshiba

Videoproiectorul are o rezolutie de 1024 x 768 pixeli si este conceput pentru a furniza imaginii o calitate foarte buna. Noul Toshiba xp1 XGA are integrat cipul Brilliant ColorTM , care este introdus numai pentru aceasta categorie de produse.

Datorita cipului Brilliant ColorTM, noul videoproiector de la Toshiba, furnizeaza utilizatorului culori naturale, puternice, care ajuta foarte multe calitatea imaginii.

Design si dimensiuni

Toshiba xp1 XGA are un design elegant, dar se descurca bine si din punct de vedere tehnic. Videoproiectorul este o ustensila binevenita activitatii de afaceri. Are o luminozitate de 2200 ANSI si un contrast de 2000:1 si poate afisa imagini in orice conditii, lucru care il face ideal pentru o gama intreaga de aplicatii business.

Totodata, aceasta are dimensiuni reduse si cantareste in jur de 2 kg, adica este un aparat portabil . In plus, rezolutia XGA a videoproiectorului Toshiba xp1 are o ratie de 4:3 cu optiuni de 16:9, imagine in format larg.

"Calitatea remarcabila a imaginii a fost scopul principal in proiectarea acestui echipament, tehnologia Brilliant Color TM fiind introdusa fara a fi luat in calcul costul echipamnetului", spune Gerd Holl, General Manager Toshiba.

Un proiector pe care ti-l permiti

In ceea ce priveste modelul Toshiba xp1 pentru performanta echipamentului, acesta are un pret atractiv, adica raportul pret-calitate este foarte bun.

Dupa spusele reprezentantilor Toshiba, designerii companiei s-au concentrat pe calitatea imaginii si stralucirea ei, atunci cand au creat modelul xp1, indeplinind acest obiectiv prin integrarea tehnologiei Brilliant Colour TM.

Dezvoltata de Texas Instruments, tehnologia Brilliant Color TM garanteaza nuante naturale, vibrante, adancime si stralucire a culorilor, totul pentru o calitate superioara a imaginii.

"Videoproiectorul Toshiba xp1 aduce noutatea in ceea ce priveste portofoliului nostru de echipamente portabile" explica Gerd Holl, General Manager Toshiba", declara Gerd Holl.

Folosit si la altceva

Videoproiectorul Toshiba xp1 este ideal pentru activitatile zilnice. Acesta ofera o gama larga de conexiuni incluzand RGB (D-sub 15), S-Video inputs, Composite Video (RCA) input si poate suporta rezolutii de pana la 480i, 480p, 576i, 576p, 720p si 1080i.

Totodata, Toshiba xp1 ofera compatibilitate si pentru formatele de PC-uri de genul: VGA, SVGA, XGA si SXGA comprimat.

Disponibilitate

Noile modele sunt disponibile in reteaua partenerilor Scop Computers. Din pacate pretul acestor videoproiectoare nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele