IT & C

#toshiba #folio 100 #android

Toshiba Folio 100, rivalul iPad cu Android, anuntat oficial

Toshiba a anuntat noul PC tablet media Folio 100 , un dispozitiv care poate rivaliza cu iPad-ul celor de la Apple. Tableta media cu ecran cu diagonala de 10,1 inch ( 25,7 cm) se adreseaza persoanelor care cauta un gadget 100% portabil. Folio 100 vine cu o multime de aplicatii si servicii dedicate amatorilor de media, navigare web si retele sociale si ofera o experienta multimedia complexa.

Usor de folosit, Folio 100 are o interfata grafica intuitiva dezvoltata de Toshiba pentru a rula cu Android 2.2 (FroYo). Folio 100 va fi disponibil incepand cu trimestrul patru al anului 2010 in toata Europa, in Orientul Mijlociu si Africa.

Mai mult, Folio 100 vine cu o colectie generoasa de aplicatii preinstalate: printre acestea Opera Mobile (browser web), FBReader (e-book reader), Document To Go (suita office), Evernote(notite), Adobe Flash 10.1 si Fring, o aplicatie care in combinatie cu camera web incorporata permite efectuarea de apeluri video cu prietenii sau familia.

Tableta media Toshiba Folio 100 include, de asemenea, Toshiba Market Place, un serviciu care ofera acces usor la diferite optiuni de descarcare pentru continut multimedia, servicii si aplicatii. Music Place, sustinut de 7Digital, ofera acces usor la unul dintre cele mai mari cataloage de muzica si permite sincronizarea usoara la o gama vasta de echipamente.

Radio Place permite accesul la o colectie ampla de  posturi radio IP. Prin intermediul App Place, utilizatorii pot descarca aplicatii compatibile cu Folio 100.

Chiar daca masoara doar 14 mm grosime si are numai 760 de grame, Folio 100 incorporeaza un procesor nVidia Tegra 2 , care ofera un echilibru perfect intre performanta si consumul mic al bateriei. O autonomie de pana la sapte ore permite tabletei sa lucreze pentru aproape o zi intreaga de munca fara a fi nevoie de o incarcare suplimentara.

Functionalitatea instantanee permite tabletei sa fie operationala in mai putin de 30 de secunde, iar memoria interna de 16 GB stocheaza muzica, clipuri video, fotografii, e-mailuri si alte date si este extensibila prin card SD.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele