IT & C

#facebook #cele mai populare jocuri #SongPop

Top 5 cele mai populare jocuri Facebook in 2012

Jocurile prezente pe Facebook sunt tot mai populare, dar preferintele utilizatorilor cu privire la cele mai reusite jocuri se pot schimba rapid. Afla care sunt  cele mai cautate cinci jocuri Facebook de anul acesta.

Ingrijirea unei ferme a fost mai putin atractiva in ultimul an. Farmville 2 a obtinut doar locul 6 in topul realizat de Facebook, bazat pe notele oferite de utilizatori si de modul in care acestia au interactionat cu jocul.

1 SongPop

Cel mai popular joc Facebook in 2012 este SongPop, in care utilizatorii isi testeaza cunostintele muzicale: cu cat recunosti mai multe melodii, cu atat obtii un scor mai mare, cu care te poti lauda usor in fata prietenilor.

2 Dragon City

Cresterea si ingrijirea dragonilor pentru lupte cu prietenii este atractia principala a apreciatului joc.

3 Bike Race

Cursa de biciclete interactiva i-a atras pe multi utilizatori Facebook, care si-au convins si prietenii sa-l incerce

4 Subway Surfers

Intrecerea cu prietenii pentru a strange comori este atractia principala a acestui joc desfasurat pe cai ferate si in tuneluri.

5 Angry Birds Friends

Popularitatea seriei Angry Birds este in crestere cu titluri noi, lansate tot mai des, iar varianta de Facebook a obtinut locul 5 in topul citat de Capital.ro.


Sursa foto: Techtaffy.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele