IT & C

#tehnologie #sf. valentin #drogobete #gadget #ghid cumparaturi

Tehnologia pentru el de Sf. Valentin si Drogobete

Daca cel de langa tine este pasionat de tehnologie, o sarbatoare ca Sf. Valentin sau Drogobete sunt doar o alta sansa sa ii arati ca el este important. Daca inca nu te-ai decis ce sa cumperi mai exista o sansa.



Uita-te bine la accesoriile perechii si vezi ce ii lipseste sau ce si-ar dori. Ghidul de cumparaturi este un simplu ajutor daca faci cumparaturile in ultimul moment.

Telefoane mobile

Terminalul Sony Ericsson F305 face parte dintr-o noua serie de telefoane Fun & Games a celor de la Sony Ericsson. Este un entry-level slider, destul de compact, care masoara 96 x 47 x 14,6 mm si cantareste 97,5 de grame. Are player muzical Walkman incorporat, conectivitate GPRS, camera foto de 2 MP si vine cu 11 jocuri in versiune integrala. Terminalul costa aproximativ 600 RON.

In clasa de telefoane de mijloc il gasim pe Samsung D780. Terminalul este candybar cuĀ  dual-SIM cu ecran de 2,1 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli. Ca dimensiuni, telefonulĀ  masoara 115 x 49,6 x 15,7 mm si cantareste 108 g. Are player muzical, suport SMS si e-mail, camera foto de 2 MP, conectivitate GPRS si EDGE si costa aproximativ 800 RON.

Daca vrei sa-l faci sa se simta foarte special, daruieste-i un Nokia 8800 Carbon Arte. Terminalul este un slider cu ecran tactil de 2, camera foto de 2 MP, player muzical si video, conectivitate GPRS, EDGE, memorie interna de 4 GB si o carcasa din metal si fibra de carbon. Nokia 8800 Carbon Arte costa aproximativ 4.500 RON.

Consola de joc PlayStation Portable


Consola de joc PSP nu poate sa dea gres. Este o jucarie pe care majoritatea tinerilor (si nu numai) o doresc. Are ecran de 4,3 inch cu rezolutie de 480 x 272 pixeli, memorie de 32 MB, masoara 74 x 23 x 170 mm si cantareste 260 g si se poate conecta la internet prin Wi-Fi. PlayStation Portable sau PSP, costa aproximativ 800 RON.

Boxe portabile dreamGEAR AudioBox DGUN-112

Este un sistem de boxe si radio AM/FM, compatibil cu iPod-ul, orice alt MP3 Player, CD Player sau orice dispozitiv audio cu mufa tip mini-jack. In plus, este rezistent la apa, se transporta usor si functioneaza cu patru baterii AA. Boxele portabile dreamGEAR AudioBox DGUN-112 costa in jur de 90 RON.

Casti audio Plantronics GameCom 777

Daca este un gamer, castile Plantronics GameCom 777 vor fi o ustensila pe care el o vrea. Datorita sistemului Dolbly 5.1, Plantronics GameCom 777 pot reda sunetele din joc mult mai bine. De exemplu, in cazul unui shooter, el va auzi inamicul inainte de a-l putea vedea, un avataj major pentru el. Microfonul din dotare va face comunicarea cu membrii echipei mult mai usoara. Plantronics GameCom 777 costa aproximativ 400 RON.

Mouse si mouse-pad pentru gaming Roccat Taito si Roccar Kone

Senzorul laser din mouse poate "duce" o sensibilitate maxima de 3,200 dpi. Mouse-ul este ceva mai mare decat unul obisnuit si este si mai greu. In mod normal acesta cantareste 118 g, dar vine la pachet cu un set de greutati, de 5 g, 10 g, 15 g si 20 g. In acest caz Kone cantareste intre 118 g si 124 g, in functie de greutatile alese. Roccat Kone poate fi achiztionat la un pret de aproximativ de 300 RON.

Mouse pad -ul Roccat Taito a fost conceput pentru Kone. Este confectionat din panza din fir foarte subtire pe o suprafata(asemanatos matasii), iar de pe a doua gasim un strat de cauciuc pentru o aderenta mai buna pe masa. Este un mouse pad mult mai mare decat altele, masoara 40 x 32 cm. Mouse pad-ul Roccat Taito costa in jur de 70 RON.

Joc EA Games FIFA 09

Seria FIFA continua cu versiunea corespunzatoare anului 2009, care vine cu un stil de joc mult imbunatatit fata de versiunea 2008 si cu o grafica la care s-au adus multe elemente noi. Acest lucru include si detalii asupra tribunelor si asupra spectatorilor. Jocul este destinat PC-urilor si costa in jur de 100 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele