IT & C

#ghid cumparaturi #drogobete #valentine #gadgeturi #tehnologie

Tehnologia pentru ea de Valentine si Drogobete

Sarbatorile din calendar sunt intodeauna prilej de cadouri, iar daca nu ai reusit sa faci de Craciun cadoul dorit persoanei apropiate, sarbatorile de Ziua Indragostitilor si de Drogobete iti ofera inca o sansa.



Uita-te bine la accesoriile prietenei si vezi ce ii lipseste sau ce si-ar dori. Daca are de toate, e posibil ca unele lucruri sa-si doreasca sa le schimbe cu modele mai noi si mai atragatoare/performante.

Telefoane mobile

Sony Ericsson Z555 este un terminal din gama fashion,  un entry-level simplu, dar de efect. Are carcasa lucioasa care imita suprafata unei piatre pretioase. Clamshell-ul este destul de compact, masoara 95 x 49 x 16,5 mm si cantareste 95 de grame. Are player muzical Walkman incorporat, ofera conectivitate GPRS si EDGE, camera foto de 1,3 MP si este disponibil in mai multe culori. Telefonul costa aproximativ 500 RON.

Din clasa de telefoane de mijloc, poti alege un Nokia: modelul 7210 Supernova. Tot un terminal fashion, care vine la pachet cu  inca o carcasa colorata. Cand telefonul nu are ecranul activ, aceasta are aspectul unei oglinzi. Nokia 7210 Supernova este un candybar care masoara 106 x 45 x 10,6 mm si cantareste 69,8 g. Terminalul are player muzical, suport SMS si e-mail, camera foto de 2 MP si costa aproximativ 500 RON.

Daca vrei cu-adevarat sa impresionezi, daruieste-i un LG KF900 Prada. Terminalul este un slider cu ecran tactil de 3 inch si tastatura QWERTY completa. Telefonul dispune de camera foto de 5 MP, player muzical si video cu suport DivX, conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. LG KF900 Prada costa in jur de 2.000 RON.

MP3-player

Se spune ca "diamantele sunt cele mai bune prietene ele unei femei". Cu gandul la pietre pretioase, Samsung a produs unul din cele mai fashion playere muzicale de pe piata, modelul YP-S2 . Nu mai mare decat un medalion, player-ul muzical este disponibil in doua versiuni: de 1 GB si de 2 GB. Alege-i culoarea preferata dintre modele in rosu, verde, negru, albastru sau roz. Samsung YP-S2 costa in jur de 100 RON.

Vrei un nume mai cunoscut? Incearca un iPod Nano. Vine in doua versiuni, de 8 GB si de 16 GB. Player-ul suporta si formate video datorita ecranului de 2 inch si vine si cu jocuri preinstalate. Dispozitivul masoara 90,7 x 6,2 x 38,7 mm si cantareste doar 36,8 grame. Este disponibil intr-o paleta de culori mai variata: argintiu, negru, violet, albastru, verde, galben, potocaliu, rosu sau roz si costa aproximativ 700 RON in varianta de 8 GB si 935 RON pentru cea mai generoasa.

Modelul Sony NWZ-A 829B este un player cu renumele Walkmanului cu cele mai sofisticate caracteristici. Este un player muzical si totodata unul video, este  foarte compact, are spatiu de stocare de 16 GB, ecran LCD 2,4 inch, conectivitate Bluetooth si o durata de viata a bateriei de 36 de ore de playback audio. Pentru Sony Walkman NWZ-A 829B trebuie sa scoti din buzunar in jur de 900 RON.

Consola de joc Wii Fit

Una din cele mai de succes console de joc este Nintendo Wii. In 2008, japonezii au adaugat un nou dispozitiv consolei. Acest joc reprezinta o combinatie de fitness si distractie, ce a fost creata pentru toata lumea. Scopul lui, de fapt, a fost  imbunatatirea obiectivelor personale in privinta sanatatii si a starii fizice.

Pachetul contine o placa interactiva wireless, Wii Balance Board, care include mai multi senzori de presiune. Placa foloseste patru baterii AA, suporta greutati de pana la 150 kg, iar pachetul contine pe langa joc si Balance Board, un software de antrenament. Wii Fit consta in jur de 500 RON.

Uscator de par Panasonic cu nano-ioni

Tehnologia si frumusetea merg uneori mana in mana. Este si cazul uscatorului de par Panasonic care emite si un flux de nano-ioni. Asta inseamna o uscare rapida si actiune ionica, adica dispare look-ul de par electrizat dupa spalare. Acest model asigura umezeala suficienta pentru acoperirea cuticulei firului de par. Uscator de par Panasonic cu nano-ioni costa aproximativ 300 de RON.

Casti audio Philips SHE362x

Daca ea are un player muzical colorat, este posibil sa isi doreasca si casti care se fie asoratate. O varianta ar fi castile Philips SHE362x. Acest model Philips vine in trei culori albastru (SHE3622), verde (SHE3621) si roz (SHE3620). Castile au o textura cauciucata moale, deci se muleaza mai bine in canalul urechii si sunt compatibile cu iPod-ul. Un set de casti Philips SHE362x costa aproximativ 50 RON.

Rama foto digitala Samsung SPF-83H

Un cadou potrivit ar mai fi si o rama foto digitala. Modelul Samsung SPF-83H are ecran LCD de 8 inch cu rezolutie 800 x 600 pixeli si rata de contrast de 500:1. Are memorie interna de 64 MB si slot pentru carduri de memorie SD, MMC, MS si XD. Mai ai posibilitatea sa pui pozele pe un stick de memorie, il atasezi ramei digitale, iar aceasta le va afisa intr-un slideshow. Samsung SPF-83H costa aproximativ 400 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele