IT & C

#gamer #gaming #terminator salvation #grin #apex #physx #nvidia #sega

Tehnologia Nvidia PhyxX, pentru gameri

NVidia anunta acordarea de licente pentru tehnologiile NVidia PhysX si APEX pentru SEGA .

Acest pas a fost realizat cu scopul de a fi utilizate ca platforme de dezvoltare in toate studiourile companiei.

Grafica mai buna

Tehnologiile NVidia PhysX si APEX reprezinta cea mai raspandita platforma de dezvoltare pentru accelerarea fizicii si transforma procesul de creare a efectelor de fizica scalabile, de inalta definitie, intr-un act intuitiv si in acelasi timp accesibil designerilor jocurilor.     

"Sega foloseste tehnologia PhysX de mai multi ani, dar acest nou acord va permite studiourilor noastre sa beneficieze de un portofoliu complet de motoare de fizica ce ruleaza pe multiple platforme"
, a declarat Takashi Shoji, Department Manager, Consumer Software R&D Support Dept., Consumer R&D Division, Sega Corporation.

Alti dezvoltatori

De asemenea, mai multi dezvoltatori de jocuri au anuntat noi titluri ce vor folosi PhysX, printre care: Terminator Salvation. Grin , care este un dezvoltatorul suedez  al jocului Terminator Salvation, a ales tehnologia NVidia PhysX pentru a-l ajuta sa creeze un joc captivant, interactiv si plin de actiune, apartinand genului "third-person shooter".

"Tehnologia NVidia PhysX ne permite sa realizam anumite lucruri pe care nu le puteam face inainte. Colaborand indeaproape cu NVidia si echipa PhysX, am fost in masura sa re-cream in mediul de joc din terminator salvation elemente ce arata si se comporta similar cu cele din film", a declarat Bo Andersson, CEO al companiei Grin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele