IT & C

Taxiuri pline cu telefoane

Nu mai putin de 200.000 de celulare, 11.300 laptop -uri si 31.400 computere de buzunar (PDA) au fost uitate in taxiuri in ultimele sase luni ale anului trecut, se arata intr-un studiu al companiei de securitate Pointsec, preluat de CNN.
Au participat 1.000 de soferi de taxi din noua metropole raspandite in intreaga lume. Acestia au povestit ca au gasit pe bancheta din spate o multime de aparate electronice uitate de pasageri. In plus, uitucii clienti au mai lasat in urma un bebelus, o harpa , cateva proteze dentare sau membre artificiale, 37 de sticle cu lapte , iar lista ar putea continua la nesfarsit.

Prin comparatie cu un studiu similar efectuat in 2001, clientii taxiurilor au uitat de trei ori mai multe PDA-uri in cea de-a doua jumatate a anului trecut. Desi un asemenea grad de cinste pare neverosimil in Romania, soferii au returnat proprietarilor 19 din 20 de laptop-uri uitate si 8 din 10 telefoane mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele