IT & C

#tandberg #c90 #hd

Tandberg extinde seria de codecuri C cu noul C40

Tandberg isi largeste gama de echipamente din seria C cu noul codec C40, conceput pentru a facilita extinderea disponibilitatii video conferintelor in format HD.

Noul echipament faciliteaza accesul la transmisiuni video de intalta definitie, indiferent de dimensiunea organizatiei si de punctul de intalnire folosit.

Produs de baza

Noul produs este bazat pe Tandberg C90, echipament deja recunoscut in numeroase randuri ca fiind cel mai avansat codec destinat zonei de teleprezenta de pe piata, fiind in acelasi timp adaptat cerintelor organizatiilor de orice marime.

Lansarea codecului C40 se incadreaza in strategia Tandberg de a oferi solutii accesibile de video conferinta si teleprezenta, care sa permita rezolutii de pana la 1080p, posibilitatea unor locatii multiple cu o multitudine de microfoane si intrari audio, functionalitati care sa multumeasca integratorii, toate la un pret cat se poate de competitiv.

Conversie de codare

La ora actuala, Tandberg  permite conversia de la un sistem de codare la altul si care este capabil sa pastreze calitatea video pentru toti participantii, toate acestea fara a aplica un standard comun aflat la cel mai jos nivel suportat de catre toti participantii.

Cu ajutorul noului C40, seria C include la ora actuala patru codecuri gandite sa atinga o intreaga gama de necesitati. Seria C este in intregime interoperabila cu alte platforme bazate pe solutiile de video-conferinta sau teleprezenta standardizate de tipul platformelor de comunicare unificate cum este spre exemplu Microsoft Office Communicator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele