IT & C

#hd #ex90 #tandberg

Tandberg EX90, echipament destinat teleprezentei la birou

Tandberg lanseaza cel mai nou echipament destinat zonei de teleprezenta personala, denumit EX90 .

Echipamentul destinat teleprezentei individuale la birou sau acasa, se distinge prin capabilitati audio superioare, o calitate video ridicata si o interfata tactila.

Calitate video

Noul EX90 se conecteaza cu usurinta, la orice format standard de comunicare video sau prin intermediul teleprezentei, folosind prima interfata de tip touch-screen de 8 inch, denumita Tandberg in Touch. Bazat pe tehnologia Tandberg noul controller in Touch, simplifica modul de inisiere a video call-urilor, partajarea de continut si accesarea functiilor printr-o singura miscare a degetului.

Mai mult decat atat, EX90 include capabilitati MultiSite, care permit adaugarea altor participanti la orice apel video initiat, in timp ce ecranul HD cu diagonala de 24 inch asigura o vizibilitate crescuta pentru participantii la discutie. EX90 poate inlocui cu succes monitorul PC si vine dotat cu o pereche de casi special gandite pentru a permite comunicarea cu dispozitivul.

Monitoare suplimentare

Pentru solutii perfect adaptate, utilizatorii au posibilitatea de a adauga un monitor suplimentar la EX90. Pe langa posibilitatea de a inregistra discutiile in format video HD, camera PrecisionHD integrata display-ului se roteste la 90 de grade, pentru a le permite utilizatorilor sa impartaseasca scheme, harti, radiografii sau alte documente, dar si modele sau sample-uri.

Combinand aceste functionalitati cu posibilitatea de a adaga alte dispozitive multimedia sau periferice, EX90 este una dintre solutiile ideala pentru colaborarea in cadrul oricarei industrii. Modelul Tandberg EX90 este la ora actuala disponibil prin intermediul partenerilor companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele