IT & C

#Microsoft Surface #microsoft #Tablete Microsoft Surface

Tabletele Microsoft Surface ar putea costa peste 1000 dolari

La prezentarea tabletelor Microsoft Surface, compania a omis poate cel mai important detaliu: pretul. Secretul Microsoft pare ca a fost deconspirat de un site suedez: tabletele Microsoft Surface ar putea costa peste 1000 dolari.

Magazinul online suedez Webhallen a inceput deja sa preia precomenzi pentru tabletele Microsoft Surface, iar cea mai ieftina varianta costa 7000 coroane suedeze, adica aproximativ 1000 dolari sau 830 euro.

Analistii sustin ca pretul tabletelor Microsoft Surface trebuie sa fie competiv cu iPad-ul pentru ca tabletele Windows 8 sa aiba succesul sperat, insa preturile publicate in Suedia sunt cu peste 40% mai mari, scrie Geek.com.

Cea mai ieftina tableta, cu Windows RT si spatiu de stocare de 32GB costa aproximativ 830 euro, insa pentru o tableta Microsoft Surface cu Windows Pro si spatiu de stocare de 128GB, europenii ar putea plati aproape 1800 euro.



Sursa foto: Techviral.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele