IT & C

Symantec castiga Corporate Achievement Award

Symantec, lider mondial in securitatea Internetului, a anuntat ca a primit Corporate Achievement Award la Gala Premiilor Codie a Software & Information Industry Association (SIIA) de pe 6 mai, la Palace Hotel din San Francisco.

Corporate Achievement Award recunoaste o companie care se dezvolta continuu punand in practica viziunea industriei softului si a informatiei.
"In ultimii cativa ani Symantec a dezvoltat o baza pentru clienti diversi si un set de solutii complexe care cuprinde avertizare din timp, tehnologii de protectie, capacitate de raspuns si administrare," a spus John Schwarz, president si COO Symantec. "Suntem onorati sa primim acest premiu si sa fim recunoscuti de catre alte companii pentru contributiile noastre in industria softului si a informatiei."



Anul acesta, peste 330 companii au propus peste 650 produse. Castigatorul premiului Corporate Achievement Award a fost ales de un comitet special SIIA.
"Acest al 18-lea premiu anual Codie continua traditia noastra de a celebra cel mai bun din cel mai bun din industria softului si a informatiei," a spus Ken Wasch,
President SIIA.


O lista completa a castigatorilor poate fi gasita la www.siia.net .

Distribuitorul autorizat in Romania este Romsym Data S.R.L. ( www.romsym.ro ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele