IT & C

#iphone #suport #bicicleta

Suport iPhone pentru biciclete

Telefonul mobil de la Apple are o serie de accesorii speciale pentru aproape toate gusturile si nevoile. Cel mai nou accesoriu care intra in familia Apple iPhone este suportul pentru biciclete. Fanii companiei americane, care prefera sa calatoreasca cu bicicleta, au acum la dispozitie un suport special pentru iPhone.

Denumit oficial "Biologic Mount", modelul a fost fabricat de catre cei de la , unul dintre cei mai mari producatori de , si este capabil sa ancoreze terminalul de ghidon in asa fel incat utilizatorul sa poata vizualiza ecranul.

Suportul este dotat cu o carcasa din silicon, cu suprafata transparenta, care face posibila vizualizarea display-ului sensibil la atingere. Mai mult, invelisul de silicon este rezistenta la apa si praf. Desi utilizatorul nu va putea sa apeleze persoane fara o casca Bleutooth, iPhone-ul va putea fi folosit ca GPS.

Carcasa "Biologic www. acasa.ro/ www. acasa.ro/ www. acasa.ro/bike" title="bike">bike " title="bike">bike " title="bike">Bike Mount" are un suport rotativ, astfel ca iPhone poate fi rotit in pozitie verticala sau orizontala. Modelul a fost lansat pe piata si poate fi comandat de pe site-ul oficial al producatorului. Acesta costa in jur de 60 USD.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele