IT & C

#loiloscope mars #editare video #procesare #geforce #cuda #nvidia

Super LoiLoScope si NVidia Cuda faciliteaza editarea si codarea video

Aplicatia de editare video Super LoiLoScope poate edita, reda si coda filme de inalta definitie cu o viteza foarte mare, datorita unitatilor de procesare vizuala NVidia GeForce.

Utilizand puterea de procesare paralela a unitatilor de procesare vizuala NVidia GeForce cu arhitectura Cuda, Super LoiLoScope MARS editeaza fisiere video de pana la 10 ori mai rapid decat aplicatiile care ruleaza pe CPU, micsorand semnificativ pretul unui PC suficient de puternic sa editeze continut de inalta definitie.

Interfata intuitiva

Super LoiLoScope MARS dispune de o interfata intuitiva, usor de inteles, care le va permite iubitorilor de filme de orice varsta sa editeze continut video, indiferent de cunostintele tehnice de care dispun. In ciuda interfetei simple, Super LoiLoScope MARS este o aplicatie puternica de editare video care include o serie intreaga de noi facilitati.

Prin urmare aceasta poate sa faca codare H.264 accelerata pe unitatea de procesare vizuala (GPU), editare video de pana la 10 ori mai rapida, editara si rularea fimelor de inalta definitie AVCHD la rezolutie HD (1920 x 1080) si redarea mai multor filme in acelasi timp.

Interfata este simplapentru proiectele salvate, dispunede de editarea rapida a imaginilor, dispune de functie de c?utare a fi?ierelor originale, suport pentru 9 limbi si suport pentru formatele video MP4, iPod, PSP, AVCHD, mp4 pentru Blu - ray , si Youtube HD.

Arhitectura de procesare

Versiunea MARS a aplicatiei Super LoiLoScope utilizeaza arhitectura de procesare parala NVidia Cuda a unitatilor de procesare vizuala NVidia pentru a coda, decoda si reda rapid continut video de inalta definitie.

"Super LoiLoScope MARS impresioneaza prin viteza si simplitate. Interfata inovatoare face disponibila editarea video avansata pentru utilizatorii obisnuiti, Loilo fiind inca un exemplu de aplicatie mainstream care utilizeaza puterea procesarii pe GPU", a declarat Michael Steele, general manager al Visual Consumer Solutions din cadrul NVidia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele