IT & C

#sport extrem #inregistrare #3d

Sporturile extreme inregistrate in 3D

Nu este vorba de o campanie speciala prin care anumite televiziuni vor transmite in , ci mai degraba de un dispozitiv care odata montat pe echipamentul unei persoane care practica aceste   va filma toate miscarile in 3D.

Denumit ShadowBox, kit-ul este dotat cu o serie de senzori si software-uri cu algoritmi care nu colecteaza doar informatiile, dar le si interpreteaza. Prototipul dispune de acceleromentru pentru a viteza si miscarile de rotatie. GPS-ul din dotare va pozitiona sportivul pe harta, in timp ce senzorul de temperatura va calcula intensitatea aerului pentru a calcula altitudinea la care se afla acesta.

Aparatul se poate monta pe absolut orice, schiuri, snowboard, barca, bicicleta, placa de surf, patine si altele si masoara 91 x 59 x 19 mm. Modelul cantareste doar 120 de grame, deci nu va afecta sariturile si acrobatiile utilizatorului si este . Modelul care se incarca la USB, poate fi deja achizitionat la un pret de aproape 500 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele