IT & C

#sony #reportofon #mp3

Sony prezinta noi reportofoane-MP3

Cele mai noi reportofoane MP3 de la Sony sunt usoare si compacte, fiind ideale daca utilizatorul inregistreaza note la cursuri, interviuri, discursuri , prezentari sau concerte live.

Noile modele de reportofoane digitale ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 si ICD-PX820 vor fi disponibile incepand cu lunile aprilie-mai ale anului 2010, in magazinele partenere Sony.

Modelele ICD-SX750 si ICD-SX850

Memoria flash de 2 GB de care dispune SX750 ofera suficient spatiu de inregistrare pentru nu mai putin de 750 de ore de inregistrare a vocii sau a muzicii (in modul LP). O memorie generoasa de 4 GB prelungeste timpul de inregistrare la modelul SX850 de pana la 1500 ore.

Cele doua microfoane largesc paleta de optiuni pentru inregistrarea de inalta calitate a muzicii sau a vocii. In plus fata de perechea de microfoane stereo pentru sunetele cu tonalitati joase, un microfon sensibil, unidirectional permite surprinderea vocii unui vorbitor indepartat fata de dipozitiv.

Claritatea sunetului este imbogatita de un filtru pentru imbunatatirea vorbirii, pentru o gama audio mult mai clara, in timp ce tehnologia de reducere a zgomotului de fond permite inregistrarea foarte clara a discursurilor. Pentru utilizare facila, functia VOR (inregistrare a vocii) este completata de functiile de inregistrare Add/Overwrite.

Modelele ICD-BX800 si ICD-PX820

Modelele avantajoase ca pret, ICD-BX800 si ICD-PX820 dispun de o memorie flash de 2 GB, pentru timp de inregistrare de pana la 500 de ore. Usoare si comod de utilizat, modelele BX800 si PX820 dispun de un ecran LCD cu iluminare din spate si de butoane intuitive.

Modul de utilizare "hands free" este usurat de functia de inregistrare cu ajutorul vocii (VOR) care opreste inregistrarea pentru o clipa, atunci cand utilizatorul sau intervievatul iau o pauza in timpul vorbirii. De asemenea, functia de reducere a zgomotului imbogateste claritatea discursului inregistrat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele