IT & C

#monitoare #gadget #camere foto #monitoare 4K OLED # prototipuri 4K

Sony pregateste noua generatie de prototipuri 4K: monitoare si camere foto

Primele televizoare 4K raman in continuare curiozitati, datorita pretului foarte mare si lipsei de continut la rezolutia uriasa, dar Sony pregateste deja noua generatie de prototipuri 4K: monitoare si camere foto, alaturi de noi obiective foto si video.

Rezolutia 4K, poreclita si Ultra-HD, este de 4 ori mai mare decat clasicul full HD (1920x1080). Cum transmisiile TV la rezolutie 3840x2160 nu sosesc prea curand, Sony lucreaza la alte gadgeturi compatibile cu noua tehnologie.

Sony a prezentat la Targul NAB din Las Vegas monitoare 4K OLED de 56 inci si 30 inci, iar versiunea mai mica, cu o rezolutie impresionanta de 4096x2160, chiar mai mare decat standardul, va fi lansata in 2014.




Compania japoneza a lucrat si la camere foto 4K, care au o dimensiune rezonabila, asemanatoare unui DSLR, dar pentru noile obiective si camere foto 4K nu exista deocamdata o data de lansare.

Sursa foto: engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele