IT & C

#sony #cablu hdmi #home entertainment #playstation #bravia #blu ray

Sony lanseaza un cablu HDMI pentru dispozitivele Home Entertainment

Noul cablu HDMI este compatibil cu specificatiile 1.3a de categoria a doua pentru viteze de transfer de date 1080p de pana la 10,2 Gbps.

Modelul a fost special creat pentru conexiuni orizontale HDMI , pentru solutii la undemana in cazul instalarii unui televizor plat pe peretele locuintei.

Standarde tehnice

Versiunea HDMI este compatibilica cu specificatiile 1.3a de categoria a doua pentru semnal digital necomprimat A/V 1080p sau mai mare si cu latimea de banda a semnalului de pana la 10,2 Gbps, rata de reimprospatare de 240Hz si tehnologia 48-bit Deep Colour.

Modelul are conectori placati cu aur de 24 k pentru o conductivitate si durabilitate buna. Cablu central OFC poate transmite semnalul in cele mai bune conditii.

Cablul are scut de protectie triplu, pentru protejarea sigura impotriva interferentelor electromagnetice si are certificare pentru consola PlayStation 3 si Blu-ray, plus compatibilitate cu tehnologiile Bravia, Theatre Sync si X.V. Colour.

Pentru televizoare de perete

Noul cablu HDMI este un tip nou din seria deja existenta de cabluri audio-video. Acest produs aduce un plus de confort pentru manevrarea echipamentelor HDMI.

Aceasta a fost conceput pentru televizoarele LCD care devin din ce in ce mai subtiri, iar tendinta de achizitionare a televizoarelor de dimensiuni mari creste, iar instalarea acestora cu ajutorul unor cabluri HDMI obisnuite devine problematica.

Rotire la 180 de grade


Conectarea unui cablu obitnuit la o intrare orizontala HDMI necesita un spatiu liber de 7 cm, mai ales daca este instalat un reductor de zgomot din ferita, ceea ce ingreuneaza obtinerea unei instalari complet compacte a televizorului pe un perete al locuintei.

Noile cabluri DLC-HD10H de la Sony cu dimensiune 1 metru si DLC-HD20H cu dimensiune 2 metri au conectorii ce se pot roti la 180 de grade, creand conexiuni in unghi drept fiecare avand nevoie de doar 29 mm de spatiu liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele