IT & C

#stand sony #home cinema #sistem #sunet

Sony lanseaza stand pentru sistemele sale

Cand esti detinatorul unui sistem home cinema cea mai grea problema o prezinta amplasarea acestuia si asta pentru ca este nevoie de un anume spatiu pentru a savura asa cum trebuie filmele tale.

Dar problema acestui aranjament special i-a sfarsit atunci cand ai la dispozitie standurile special create pentru asemenea dispozitive.

Se numeste RHT-G500

Una din aspirantii la titlul "cel mai bun stand home cinema" este si noul model a celor de la Sony, RHT-G500, care este mai mult decat destept pentru ca inglobeaza mai multe functii. RHT-G500 vine cu un sistem home theatre incorporat in stand, proiectat pentru utilizarea cu televizoarele BRAVIA cu diagonale de la 32 la 40 de inci, dispune de tehnologia S-Force PRO Front Surround pentru sunet surround virtual de inalta calitate, are functia BRAVIA Sync pentru operarea integrata a intregului sistem HT si vine cu conexiune HDMI compatibila cu cele mai noi formate HD TV.

Totodata, unii stiu ca produsele home cinema din seria BRAVIA Theatre de la Sony au o calitate a sunetului foarte buna. Boxele incoporate in acest stand nu sunt usor de vazut si sunt mai degraba camuflate, astfel incat tot ceea ce se afla la vedere este stand-ul asemenea unui obiect de mobila.

Care-i faza?

Acum ca am mentionat atat de multe caracterisitici ale acestui stand e bine sa dezvoltam putin problema. Incepem cu sunetul surround care la modelul mai sus mentionat este un sistem de sunet pe 3.1 canale, cu emisie incorporata de sunet frontal, lateral stanga-dreapta si subwoofer. Prin tehnologia S-Force PRO Front Surround, RHT-G500 creeaza un sunet de calitate, iar tu ai parte de efecte de tip surround, fara a fi nevoie de utilizarea cablurilor si a boxelor-spate.

Functia BRAVIA Sync pentru operare integrata a sistemului HT  se face printr-un singur buton si permite interconectarea intr-un singur sistem HT a mai multor dispozitive ca player DVD sau Blu-ray Disc, televizor LCD si sistem de sunet surround.

Modelul RHT-G500 mai vine si cu port Digital Media pentru conectivitate la dispozitivele mobile, acesta fiind compatibil din punctul de vedere al conectarii si cu playerele muzicale mobile, cu dispozitivele Bluetooth sau chiar cu retelele Wi-Fi. Adica mai pe scurt, ai posibilitatea sa asculti muzica prin boxele si sistemul de amplificare proprii.

Ce mai este de mentionat este faptul ca acest sistem este foarte usor de operat, fiind foarte intuitiv, plus ca standul vine echipat cu o telecomanda care dispune de un ecran frontal cu afisaj clar si usor de citit. Din pacate pretul acestui stand nu este inca cunoscut, dar RTH-G500 va fi disponibil in Romania incepand cu luna octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele