IT & C

#sony #cyber-shot #camera foto digitala #t90

Sony lanseaza 6 camere foto digitale Cyber-shot

Sony anunta lansarea unor noi modele de camera foto digitale compacte, gama T90 si imbogateste seria de modele Cyber-shot din seriile W si S.

Principalele atu-uri ale noilor camere foto sunt aspectul ultra compact, ecranul sensibil la atingere si functia suplimentara de inregistrare video la rezolutie 720p.

Cyber-shot T90

Masurand numai 13,9 mm grosime in punctul cel mai subtire, T90 este disponibil in culorile argintiu, negru, cafeniu, roz si albastru.

Dispune de mai multu moduri de fotografiere ca cel automat, Intelligent Auto si simplifica procesul de fotografiere. Camera foto analizeaza conditiile de fotografiere si organizeaza setarile potrivite in mod automat, pentru o expunere  perfecta a subiectului in orice fotografie.

Procesorul puternic de imagine Bionz asigura calitatea si tine zgomotul de imagine redus. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura claritatea imaginii atunci cand fotografiile sunt realizate avand camera in mana, intr-o lumina redusa.

Noile functii de inregistrare video, la rezolutie de 720p HD permit capturarea clipurilor video la o viteza de filmare de 30 de cadre pe secunda. Utilizatorul poate inregistra in format HD pe un memory stick de 4 GB, pana la 60 de minute.

Cyber-shot W230, W290 si W270

Noile modele Cyber-shot W230, W290 si W270 sunt disponibile intr-o varietate de culori. Camerele foto dispun de zoom optic 5x si obiectiv superangular de 28 mm Carl Zeiss.

Senzorul foto este de 12.1 MP si sensibilitatea ridicata ISO de pana la 3200, functia de stabilizare optica SteadyShot reduce efectele nedorite ale miscarii camerei.

Ecranul Clear Photo LCD Plus de 3 inch permite vizualizarea imaginilor clare, cu un contrast foarte bun, dar si a clipurilor HD. Modul automat Intelligent Auto optimizeaza procesul de fotografiere, regland setarile camerei pentru imagini clare.

Modelul Cyber-shot W230 este de asemenea disponibil in patru culori, argintiu, negru, rosu si albastru. Rezolutia de 12.1 megapixeli completeaza zoom-ul optic de 4x, functia de stabilizare optica SteadyShot si ecranul Clear Photo LCD Plus de 3 inch.

Cyber-shot S980 si S930


Modelul S980 are senzor foto de 12.1 MP, iar S930 dispune de o camera foto de 10.1 MP. Primul model are obiectiv cu zoom optic 4x, iar al doilea dispune de zoom optic de 3x.

Ambele modele au stabilizator de imagine SteadyShot pentru fotografii in conditii de lumina slaba. In plus dispun de functii de detectie a fetei si zambetului.

Disponibile cu accesorii

Sony ofera acum trei noi modele de huse de transport pentru protejarea camerei impotriva prafului si a zgarieturilor. Prima dintre ele, LCS-CSVA este o husa din piele in patru culori, negru, rosu, cafeniu si alb.

Al doilea model, LCS-CSVB are un design diferit, din piele rigid, disponibil de asemenea in patru culori - negru, albastru, verde si roz. Al treilea model este o husa flexibila pentru utilizare zilnica, LCS-CSVC. Aceasta are o paleta de sase culori: negru, verde, argintiu, roz, maro si albastru.

Modelul Cyber-shot S980 precum si modelele W290 si W270 vor fi diponibile de la mijlocul lunii martie 2009. Cyber-shot  W230 va ajunge pe piata autohtona de la mijlocul lunii aprilie 2009.

Modelul T90 poate fi achizitionat de la finalul lunii martie 2009, iar Cyber-shot S930 va fi disponibil de la mijlocul lunii aprilie 2009. Preturile pentru cele sase noi modele nu au fost inca anuntate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele