IT & C

#cmos #exmor #senzor foto #camera foto digitala #sony hx1

Sony HX1, primul Cyber-shot cu senzor CMOS Exmor

Sony lanseaza camera foto digitala, HX1, care este primul Cyber-shot cu senzor CMOS Exmor .

Noul model promite imagini de o calitate extraodinara, plus fotografiere la viteza mare.

Caracterisitici principale

Sony HX1 dispune de senzor CMOS "Exmor" de 9,1 MP efectivi pentru fotografiere rapida si zgomot de imagine redus. Modelul poate efectua fotografiere rapida in rafala, de pana la 10 cadre pe secunda.

Mai mult, obiectiv G de calitate premium, superangular, de 28 mm are zoom optic 20x, iar HX1 are capacitatea de a filma in fortmat HD de 1080/30p cu sunet stereo la 30 de cadre pe secunda.

Modelul dispune de modul de fotografiere panorama si are ecran LCD rabatabil Clear Photo Plus, de 3 inch (7,6 cm).

Pe larg

Modelul Sony HX1 este foarte compact. Camera foto este partenerul perfect pentru utilizatorii ce au nevoie de un aparat cu functii avansate si performante bune, dar care doresc sa evite inconvenientele deplasarii cu un aparat DSLR si obiectivele aferente.

La baza noului model Sony Cyber-shot , sta senzorul de ultima genera?ie, CMOS Exmor, cu o rezolurie de 9.1 MP efectivi. Dezvoltata initial pentru modelele DSLR Sony Alpha, tehnologia Exmor permite realizarea unor fotografii remarcabile, cu zgomot de imagine extrem de redus, in special la sensibilittai ISO ridicate.

Ce efect are Exmor

Senzorul CMOS Exmor permite fotografierea in doua noi moduri speciale, ce reduc semnificativ zgomotul de imagine, in special in conditii de lumina redusa.

In cazul fotografierii unor subiecte statice, modul "Handheld Twilight" permite capturarea rapida a sase cadre, ce vor fi combinate in asa fel incat sa rezulte o singura imagine imbunatatita, cu nivelul de zgomot de imagine semnificativ redus.

Daca subiectul se afla in miscare, modul "Anti Motion Blur" suprapune, de asemenea, sase cadre pentru realizarea unei imagini clare. Modul "Sweep Panorama" este un nou mod de fotografiere destinat surprinderii de imagini impecabile ale unor peisaje uimitoare si panorame urbane.

Disponibilitate

Modelul Cyber-shot DSC-HX1 va fi disponibil pe piata de la inceputul lunii mai 2009. Pretul camerei foto nu a fost anunta inca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele