IT & C

#sony ericsson #rama foto digitala #fotografii

Sony Ericsson lanseaza prima lor rama foto digitala

Compania Sony Ericsson a anuntat recent lansarea primei lor rame digitale, modelul IDP-100.

IDP-100 este "un accesoriu stilat menit a pastra toate momentele importante din viata fiecaruia si de a le impartasi alaturi de prieteni", spun reprezentatii companiei.

Imagini mai mari

Rama digitala Sony Ericsson a fost creata pentru telefoanele din gama Cybershot, terminale cu capacitati fotografice.

Ideea din spatele lui IDP-100 este ca de acum imaginile realizate cu ajutorul telefonului mobil nu mai sunt limitate la dimensiunile reduse ale ecranului acestuia si pot fi afisate direct pe acest dispozitiv.

Aspect si inteligenta

IDP-100 are o rama culoare gri inchis si un ecran de 7 inchi cu rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli. De asemenea, IDP-100 are ecran sensibil la atingere. Rama permite stocarea de pana la 500 de imagini si vizualizarea fotografiilor fie in format Portrait fie cel Landscape.

" camera foto digitala .

Totodata, IDP-100 a fost creata special pentru telefonul C905 Cyber-shot, primul telefon al companiei cu o camera foto de 8.1 megapixeli. Fotografiile pot fi controlate cu ajutorul display-ului touchscreen si al sistemului de corectare digitala, Digital Image Correction(DIC).

Pozele pot fi tranferate cu ajutorul conectivitatii Bluetooth, printr-un flash USB sau cu ajutorul unui card de memorie M2, micro SD, SD sau MS Duo.

Detalii tehnice

Formatul ecranului poate fi stabilit pentru o rata de 4:3 sau 16:9 (format mare). Totodata, atunci cand ecranul este iluminat cu doar 50% din putere, va avea o viata de 10.000 de ore.

Contrastul de culoare este de 400:1, iar rama are o capacitate de 128 MB, cantareste 320 de grame, dar fara suportul de sustinere si are dimensiuni de 205 x 145 x 25 mm.

Rama va aparea pe piata autohntona la sfarsitul anului acesta (Q4 2008). Pretul ramei IDP-100 nu a fost inca anuntat pentru tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele