IT & C

#ceas #colectie #bluetooth #sony ericsson

Sony Ericsson anunta colectia de ceasuri cu Bluetooth pentru femei

Numita MBW -200, colectia inglobeaza ceasuri cu Bluetooth care doresc sa fie o solutie pentru momentele in care soneria telefonului este inoportuna sau cand telefonul este in geanta si imposibil de accesat.

Eleganta in trafic

Ceasurile cu Bluetooth de la Sony Ericsson nu sunt lipsite de aspectul elegant si sofisticat pe care multe femei il cauta, dar in acelasi timp acestea sunt utile. In timpul unei sedinte ceasul te lasa sa vizualiza identitatea celui care apeleaza. Aceeasi regula se aplica in cazul persoanelor aflate in trafic unde de multe ori telefonul mobil e de prisos.

"Ceasurile cu tehnologie Bluetooth de la Sony Ericsson reprezinta o alegere naturala pentru femeile care pun accent atat pe functionalitate cat si pe eleganta. Intotdeauna cautam elemente care sa ne faca viata mai uaoara si mai placuta", a declarat Karmen Mandic, Product Business Manager la Sony Ericsson.

Tehnologia Bluetooth

Conform definitiei Wikipedia , Bluetooth-ul este un set de specificatii bazate pe undele radio, pentru o retea wireless personala (PAN - personal area network).

Acesta creeaza o cale prin care se poate face schimb de informatii intre aparate precum telefoane mobile, laptop-uri, calculatoare personale, imprimante , camere digitale si console video printr-o frecventa radio sigura si de raza mica.

Aparatele dotate cu Bluetooth comunica intre ele atunci cand acestea se afla in aceeasi raza de actiune. Ele folosesc un sistem de comunicatii radio asa ca nu este nevoie sa fie aliniate fata in fata pentru a transmite.

Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, ceasurile Sony Ericsson vor afisa identitatea persoanei care suna pe telefonul aflat in poseta sau alt loc sau va instiinta posesoarea atunci cand a primit un telefon.

Atunci cand soneria telefonului poate intrerupe un eveniment important, ceasul poate respinge un apel sau trece telefonul pe modul silentios.

"O simpla privire aruncata ceasului poate dezvalui identitatea apelantului si, prin apasarea unui singur buton, poate fi schimbata melodia de pe dispozitivul Walkman sau respins un apel. Toate acestea pot fi realizate cu ajutorul unui dispozitiv extrem de stilat" a mai adaugat Karmen Mandic.

Echipa Sony Ericsson si Fossil

Seria de ceasuri a fost creata in parteneriat cu producatorul Fossil. Acestea sunt disponibile in trei variante: Sparkling Allure, Contemporary Elegance si Evening Classic. Ecranele ceasurilor sunt realizate din cristale minerale rezistente la zgarieturi iar ecranul OLED este invizibil atunci cand nu este utilizat.

Campania de promovare a acestor ceasuri le are in prim plan pe jucatoarele de tenis, Dominika Cibulkova care este imaginea ceasului Sparkling Allure. Jucatoarea Caroline Wozniacki, iar editia Evening Classic este reprezentata deĀ  Agnes Szavay.

Disponibilitate

Colectia de ceasuri cu Bluetooth Sony Ericsson va fi disponibila in tara noatra la sfarsitul acestui an (Q4). Pretul ceasurilor nu a fost inca anuntat de producator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele