IT & C

#sony ericsson #speaker phone #bluetooth

Sony Ericsson a lansat un nou dispozitiv Bluetooth pentru masina

Compania suedezo-japoneza Sony Ericsson a anuntat lansarea unui dispozitiv nou cu Bluetooth , destinat soferilor.

Accesoriul Car Speakerhone este una din cele mai bune alegeri pentru persoanele care petrec o perioada indelungata la volanul masinii.

"Noul Bluetooth Car Speakerphone HCB-108 este un instrument indispensabil pentru cei aflati permanent in miscare si care au nevoie de telefon", a declarat Jacob Sten, Directorul Diviziei de Accesorii de la Sony Ericsson.

Cu ce se lauda?

Sony Ericsson HCB-108 are o durata de viata foarte buna, are independenta in convorbire pentru ca poate fi folosit inclusiv in timpul unei conferinte telefonice, are aspect premium si pret rezonabil.

"Comercializat la un pret accesibil, dispozitivul HCB-108 este cel mai competitiv accesoriu de acest tip de pe piata, avand un design premium si optiuni utile" a mai adaugat Jacob Sten.

Totodata, dispozitivul Bluetooth HCB-108 are o autonomie de mai bine de 25 de ore in convorbire. De asemenea echipamentul are claritate de sunet, cu ajutorul tehnologiei de reducere a zgomotului si a optiunii de Procesare Digitala a Sunetului (Digital Signal Processing).

Cum se foloseste?

Sony Ericsson HCB-108 se ataseaza de parasolarul din masina si nu necesita conectare prin cabluri pentru ca dispune de conectivitate Bluetooth 2.0. Totodata, HCB-108 poate fi folosit pe post de robot telefonic la birou.

Compania spune despre acesta ca dispune de calitate audio super buna de Duplex ("superior true duplex audio quality"). Totodata, acesta inceporporeaza o serie de tehnologii . Astfel, Digital Signal Processing DSP proceseaza semnalul primit de tine in timpul unei convorbiri pentru un sunet mult mai clar.

De asemenea, dispozitivul dispune de tehnologia Noise cancellation care reduce zgomotul de fundal in acelasi scop de a reda un sunet mai clar al convorbirii. Echo reduction va reduce semnificativ ecoul care se produce in timpul unei conversatii telefonice. Pentru incarcarea bateriei, acesta se poate conecta la slotul bricheta al masinii.

Detalii tehnice

Sony Ericsson HCB-108 masoara 119 x 61 x 14 mm si cantareste 93 de grame, adica este un dispozitiv compact si portabil.

Pachetul lui HCB-108 mai are incerporat un adaptor CLA-61 pentru aprinzatorul de tigari al masinii prin care dispozivul poate fi incarcat in masina, cartea tehnica si garantia.

Disponibilitate

Sony Ericsson Bluetooth HCB-108 va fi disponibil in doua culori, negru si argintiu si va fi lansat pe piata globala la inceputul ultimului trimestru al anului 2008. In Romania dispozitivul Sony Ericsson va pute fi achizitionat de spre sfarsitul anului 2008 si va costa 60 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele