IT & C

#lansare #sony #playstation vita #consola psp

Sony a lansat PlayStation Vita, urmasul consolei PSP

Sony a lansat pe 25 februarie PlayStation Vita , urmasul consolei PSP. Noua consola produsa de Sony se doreste a fi un concurent redutabil pentru tablete si telefoanele dotate cu jocuri.

Pe teritoriul american, Vita este livrat in doua variante. Prima dispune de conectivitate Wi-Fi si costa 249 de dolari, iar cea de-a doua, de dimensiuni reduse, este echipata cu serviciul de date al AT&T si costa 299 de dolari.

Sony a dotat Vita cu cea mai noua tehnologie de entertainment de pe piata. Pe langa clasicele patru butoane, consola vine cu un adevarat arsenal: control pad, doua joystickuri, camere video , ecran tactil , sistem de detectare a miscarii pe sase axe. In plus, in spatele consolei exista si un touchpad. Din pacate, memoria este externa, proprietarul fiind nevoit sa-si cumpere un card.

PlayStation ruleaza si alte aplicatii: Facebook, Twitter, Skype. De asemenea, aceasta consola suport si fisiere in format video .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele