IT & C

#camera foto #rezolutie #procesor #smartphone # Yota Devices #doua ecrane #YotaPhone

Smartphone-ul cu doua ecrane va fi lansat in al doilea semestru al anului

YotaPhone, smartphone-ul dotat cu doua ecrane, anuntat de producatorul rus Yota Devices inca din decembrie 2012, va fi lansat in cel de-al doilea semestru al acestui an. Initial, el va fi disponibil pe piata din Rusia, ulterior urmand sa fie lansat si in alte tari.

YotaPhone urmeaza sa fie produs de Hi-P International, o firma din Singapore, care are la activ clienti precum Amazon, Apple si Black Berry.

YotaPhone este un telefon ce ruleaza sistemul Android si vine echipat cu doua display-uri. Cel principal are o diagonala de 4,3 inci si rezolutie HD. Ecranul secundar are aceleasi dimensiuni si beneficiaza de tehnologie E-Ink, fiind amplasat in spatele dispozitivului.

YotaPhone ar urma sa fie dotat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1,5 Ghz, 2GB memorie RAM si memorie interna de 32GB. In plus, va fi echipat si cu o camera foto de 12 megapixeli.

Sursa foto: go4it.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare