IT & C

#mesagerie text #skype #abonament #microsoft #clienti Premium #limitari

Skype pregateste introducerea mesageriei video

Skype va introduce in curand o functie noua, care permite utilizatorilor sa inregistreze si sa trimita mesaje video prietenilor. Noile mesaje pot fi vizionate de destinatar atunci cand se conecteaza la serviciul de mesagerie.

Compania achizitionata recent de Microsoft ofera deja utilizatorilor functia de convorbiri video live. Serviciul de mesagerie video Skype cu clipuri preinregistrare este insa o noutate de care se vor bucura mai mult clientii Premium.

Cei care platesc abonamentul lunar Skype de 9 dolari vor putea trimite si primi un numar nelimitat de mesaje video, pe care le vor putea accesa oricand, potrivit Electronista.com.

Utilizatorii fara un cont Premium Skype vor putea folosi noua optiune, dar vor avea de infruntat si cateva limitari, care dispar daca fac un upgrade la serviciile contra cost.

Mesajele video offline trimise sau primite de utilizatorii conturilor gratuite Skype vor fi accesibile timp de doar 90 de zile, iar numarul mesajelor video inregistrate care pot fi trimise lunar va fi limitat.

Sursa foto: Edtechfrontier.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele