IT & C

Siveco la ROCS 2003

Prezenta SIVECO Romania la ROCS 2003 a reflectat orientarea companiei spre cerintele clientilor si actuala tendinta de dezvoltare a parteneriatelor cu companii locale si internationale

Eveniment traditional in "calendarul pietei romanesti de IT&C" ROCS 2003 a reunit si anul acesta pe cei mai importanti protagonisti ai domeniului. Participarea constanta a SIVECO Romania la toate editiile prestigioasei manifestari este o recunoastere a importantei
initiativelor locale la dezvoltarea mediului romanesc de afaceri.

Prezenta companiei SIVECO Romania la ROCS 2003 a respectat coordonatele evolutiei sale din acest an, orientate decisiv spre cerintele clientilor si dezvoltarea parteneriatelor cu companii locale si internationale.

Aliniindu-se actualei tendinte de integrare a fluxurilor economice la nivel macro, precum si cerintei de specializare a unor module de tip ERP, SIVECO Romania, in parteneriat cu firma daneza Prolog Development Center S/A, a dezvoltat o puternica solutie de management a productiei, integrata in cadrul pachetului SIVECO Applications.

"Capacitatea de a reactiona rapid la solicitarile clientilor reprezinta o prioritate pentru majoritatea organizatiilor cu activitate de productie. Nivelul lor de competitivitate depinde de flexibilitatea programarii productie, care, la randul sau, se traduce prin promptitudinea livrarilor, eliminarea intarzierilor, ajustarea facila a planificarilor existente", declara doamna Irina SOCOL, director al general al SIVECO Romania.

"Am decis sa colaboram cu Prolog Development Center A/S, lider international in dezvoltarea de sisteme de knowledge si sisteme expert precum si in domeniul programarii logice, din dorinta de a realiza produse cu adevarat performante, care sa se ridice la nivelul asteptarilor cu care i-am obisnuit pe clientii nostri.

Aceasta evaluare s-a dovedit a fi corecta, in prezent componenta de Managementul Productiei din pachetul SIVECO Applications fiind implementata sau in curs de implementare la organizatii importante din domeniul productiei, cum sunt AEROSTAR Bacau, MEVA Turnu Severin, ASTRABUS Arad ."
Gala Premiilor de Excelenta ROCS 2003 a dat o recunoastere publica acestei situatii de fapt, SIVECO Romania primind Premiul de Excelenta pentru componenta de Managementul Productiei la categoria soft aplicativ.

Si experienta departamentului Oracle Applications din SIVECO Romania a fost prezentata la ROCS 2003, in cadrul Oracle Day. In calitate de partener Oracle, SIVECO Romania ofera servicii profesionale si complete de consultanta, project management si implementare pentru E-Business Suite (Oracle Applications). Intre referinte se numara beneficiari precum ARPECHIM , Biroul Roman de Metrologie Legala, sucursala PETROBRAZI din cadrul SNP PETROM, structura de companii CFR (Caile Ferate Romane - Calatori, Marfa, Infrastructura), TRANSGAZ, TRANSELECTRICA.
"Colaborarea cu Oracle reprezinta pentru Siveco Romania un parteneriat strategic, demarat inca din 1995", declara domnul Petre Iordanescu, directorul departamentului Oracle Applications din cadrul SIVECO Romania.
"Ea se desfasoara pe multiple planuri: tehnic, comercial si de marketing".

Despre Componenta de Managementul Productiei din SIVECO Applications
Dedicata Productiei Discrete, aceasta reprezinta solutia acestui sistem pentru aria de business care cuprinde productia de unicate, productia de serie mica si medie (loturi de produse).

Aplicatia este dedicata asistarii intregului Ciclu de productie si acopera fazele de pregatire, lansare si urmarire a acesteia; printr-un modul specific, aplicatia ofera un suport activ departamentelor de planificare a productiei cat si departamentelor de planificare a aprovizionarii.

Intre principalele avantaje pe care aceasta aplicatie dezvoltata de SIVECO Romania le ofera, pot fi mentionate:

* posibilitatea integrarii cu un sistem PDM (Product Data Management) "third party" dedicat asistarii compartimentelor de proiectare tehnologica; pot fi preluate datele necesare direct din acesta, reducand astfel un volum considerabil de efort pentru definirea
tehnologiilor si structurilor de produs.

* calculul costurilor directe la nivelul fiecarei comenzi de productie, defalcat pe elemente de cost configurabile de utilizator, reprezinta un instrument oferit de aplicatie in scopul imbunatatirii performantelor economice. Prin integrarea in sistem, aplicatia
realizeaza atat ante- cat si postcalculatia de cost pentru fiecare comanda de productie.

* asigurarea conformitatii caracteristicilor produsului cu prevederile standardelor de calitate prin modulul pentru gestiunea calitatii produsului fabricat care prelucreaza aceste informatii si genereaza documentele necesare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele