IT & C

#sistem audio #logitech #speaker z623 #certificare thx

Sistemul audio Logitech Speaker Z623 are certificare THX

Logitech va lansa noile boxe Logitech speaker System Z623 cu certificare THX . Datorita acestui sistem 2.1 conectat la televizor sau calculator, utilizatorul va beneficia de o putere a sunetului de 200 wati (RMS). Logitech Speaker System Z623 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la un pret de aproximativ 200 de euro.

Sistemul poate fi setat exact asa cum doreste utilizatorul pentru ca boxele au la dispozitie toate input-urile si cablurile de care ai nevoie pentru a face sa rasune trei dispozitive audio.

Cu ajutorul conectorului RCA, a input-urilor de 3,5 mm si mufei pentru casti integrata, totul poate fi instalat in cateva minute indiferent de mediul la care sunt conectate boxele: calculator, consola de joc, playere muzicale, televizor sau player-ul DVD. Pentru a fi in control total, comenzile integrate pe boxa dreapta iti permit sa ajustezi volumul si nivelul bass-ului.

Boxele Logitech Z623 sunt certificate THX si sunt proiectate pentru a recrea balanta tonala a oricarei surse de sunet. Pentru a obtine certificara THX, sistemul Z623 cu doi sateliti si un subwoofer a trebuit sa atinga anumite standarde stricte de performanta.

Inginerii Logitech au lucrat alaturi de THX, operand peste 400 de teste de reper acustice si electrice ce au acoperit zone precum raspunsul frecventei, output-ul de energie, distorsionarile de sunet, zgomotul si performanta generala. Astfel, boxele frontale ofera un sunet ce reda dialogul si ambianta, iar sunetul de bass este redat de subwoofer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele