IT & C

Sex pe net, in viitorul apropiat

In cativa ani, partenerii vor face amor virtual cu ajutorul computerului si cu roboti erotici, capabili sa satisfaca orice fantezie sexuala

Cercetatorii americani in domeniul sexologiei crediteaza, cu cele mai mari sanse in viitorul apropiat, sexul artificial intre parteneri cu ajutorul computerului si al unor roboti speciali conectati la acesta, in stare sa satisfaca orice fantezie erotica. Julia Heiman, directoarea Institutului Heiman, spune ca asemenea experiente ale sexului virtual vor fi posibile in mai putin de zece ani.

IN CAP

Deocamdata, asa-numitele "teledildonice" permit deja partenerilor sa manipuleze virtual dispozitive electronice , cum ar fi vibratoarele, de la un capat la celalalt a doua computere aflate la distanta. Oamenii de stiinta se gandesc si mai departe. Ei vor sa faca niste dispozitive electronice, capabile sa stimuleze creierul, astfel incat acesta sa creeze o experienta sexuala fara stimularea organelor genitale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele